Ana Sayfa

Kategoriler

Ara

Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti

Braun -11.100.01.1084-63852

Güvenilir Alışveriş Kolay İade

Alışveriş özgürlüğünü MiniPay'le yaşa!

Kullanmadığın elektronik cihazlarını Miniöde'ye sat, cihaz bedelini nakit al ya da MiniPay hesabına aktar bu ürünü çok daha avantajlı fiyatlara satın al!

Hemen Sat!
Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti
Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti Braun Silk Expert Pro 5 PL5014 IPL 400.000 Atım Lazer Epilasyon Aleti
  • Ürün Açıklaması
  • Taksit Seçenekleri
  • İptal ve İade Koşulları

Cilt ile kusursuz uyum sağlayan Braun Yeni Silk Expert IPL, tek atımlı IPL sayesinde istenmeyen tüylerden kalıcı şekilde kurtulmanızı sağlıyor. 300 bin flaş ile kullanım kolaylığı sunan ürünü tüm vücut için güvenle kullanabilirsiniz

Ev Rahatlığında Pürüzsüz Bir Ten

  • 15 yıla kadar kullanım ömrü olan cihaz, vücudun farklı bölgelerindeki renk tonuna uygun olarak ışık yoğunluğunu ayarlıyor.
  • Cildi 80 kez uyaran ve teninizin her bölgesini aralıksız tarayan SensoAdapt sensör ile en iyi epilasyon sonucunu elde edebilirsiniz.
  • Kayma moduna sahip ürün cildin her bölgesini atlamadan tarıyor.
  • Yeni nesil tüy alma cihazı sekiz dakika içerisinde kollar ve bacaklar gibi büyük alanlara dahi uygulama yapmanızı sağlıyor.
  • Profesyonel ışık teknolojisi ile donatılan araç klinik testlerden geçmesinin ardından, güvenli lazer konforunu evlerinize getiriyor.

Kısa Sürede Gözle Görülür Sonuçlar Elde Etmek için

Son teknoloji ile donatılan Ipl tüy alma makinesinde normal, nazik ve ekstra nazik olmak üzere üç ayar yer alıyor. Nazik ve ekstra nazik ayarı yeni başlayanlar ya da hassas bölgeler için enerji düzeyini azaltıyor. Dilerseniz bu modu lazer uygulamasının ardından yeni yeni çıkmaya başlayan tüyleriniz için de kullanabilirsiniz. Normal mod ayarını hassas olmayan bölgelerde ya da uygulamaların sayısı arttıkça güvenli bir şekilde kullanabilirsiniz. Hasas sensörlere sahip cihaz gözle göremediğiniz tüyleri bile tanıyor.

Kullanıcı Dostu Teknik Detaylar

Atım Sayısı: 300.000 Atım

Cilt Temas Sensörü: Var

Hız/Enerji Ayarı : 2 Kademe

Kullanım Tipi: Kablolu

Uygulama Alanı: Bacak, Bikini/Hassas Bölge, Koltuk Altı, Yüz

Kişisel Bakımınıza Önem Veren Marka: Braun

Yaklaşık yüz yıllık bir geçmişe sahip olan Almanya merkezli Braun markası, kuruluşundan günümüze dek kaliteli ürünleriyle kullanıcıların ihtiyaçlarına yönelik etkili çözümler sunmaya devam ediyor.


Cilt bakımında istenmeyen tüylerin alınması kadar, bu işlemin sağlıklı, güvenli ve cildinize zarar vermeyecek şekilde yapılması da önemlidir. Gelişen teknolojiyle birlikte pürüzsüz bir cilde sahip olmak daha kolay ve hızlı bir hale gelmiştir. Braun Silk-Expert Pro5 PL5014 ürünü ve kullanılan gelişmiş IPL teknolojisiyle memnun kalacağınız bir deneyime çok yakın durabilirsiniz. Görüntünüze özen gösterirken cilt sağlığınızın ve rahatlığınızın da güvende olduğunu bilmeniz oldukça önemlidir. İstenmeyen tüylerden kurtulurken ürün hassas, nazik ve hızlı yapısıyla en büyük yardımcınız olur. Dermatolojik açıdan da uygun görülen Braun Silk·Expert Pro5 Pl5014 IPL ile pürüzsüz ve estetik bir görünüme gönül rahatlığıyla kavuşabilirsiniz.

Braun Silk·Expert Pro5 Pl5014 Özellikleri

Braun Silk-Expert Pro5 PL5014 IPL / lazer epilasyon ile etkili alım gücü ve cilt rengine göre kendini ayarlayan başlığıyla hızlıca ve rahat bir şekilde epilasyon yapabilirsiniz. Cildinizdeki ton farklılıklarını tespit ederek ışık yoğunluğunu ayarlayan 400.000 atımlı SensoAdapt teknolojisiyle IPL teknolojisini kullanan benzer ürünler arasında güvenli ve etkili bir seçenek sunar. Kullanıcılar, hassas ve ekstra nazik yapısıyla her aşamasından ve etkisinden memnun kalacakları bir epilasyon deneyimi yaşar.

Silk Expert PL5014 Işık Teknolojisiyle Pürüzsüz ve Sağlıklı Ciltler

Kadınların tüy alma sıklığı erkeklerden daha fazladır. Bu sebeple kadın kullanıcılar güvenli, nazik ve ileri teknolojiye sahip epilasyon ürünlerini tercih eder. Sizler de lazer epilasyonda tercih edilen ışık teknolojisini evinizde kullanabilirsiniz. Böylece tüyleriniz kökünden alınır ve uzun süre boyunca istediğiniz görünüme kavuşursunuz. Braun Silk·Expert Pro5 PL5014 Yeni Nesil IPL Tüy Alma Cihazı Kablolu Lazer Epilasyon ürünüyle hem estetik bir görünüme kavuşur hem güvenlik olarak kendinizi rahat hissedersiniz. Ürün her vücut tipine uygun olması ve ışık teknolojisiyle her ten rengine uygun olarak kendini ayarlamasıyla tüylerinizin köküne iner ve uzun süre boyunca pürüzsüz bir görünüm sağlar.

Bütçe Dostu Braun Silk-Expert Pro5 PI5014

Epilasyon ve Ağda ürünleri arasında lazer epilasyon ürünleri en sık tercih edilenlerden biridir. Gelişmiş teknolojisi ve her cilt tipine uygun yapısıyla ilgi çeken Braun Silk·Expert Pro5 Pl5014 yeni nesil IPL tüy alma cihazı kablolu lazer epilasyon ne kadar sorusu da sıkça sorulan sorulardan biridir. Braun Silk·Expert Pro5 Pl5014 yeni nesil IPL tüy alma cihazı kablolu lazer epilasyon fiyatları etkin performansı göz önüne alınarak ve müşteri memnuniyetini ön planda tutarak belirlenir. Braun Silk·Expert Pro5 Pl5014 yeni nesil IPL tüy alma cihazı kablolu lazer epilasyon satın almak istiyorsanız Hepsiburada’ya göz atabilirsiniz.

Braun Silk-Expert Pro5 PI5014 IPL Nasıl Kullanılır?

Braun Silk Expert Pro5 Pl5014 kullananlar oldukça kolay bir şekilde ve rahatça cihazı ciltlerinde uygulayabilirler. İşlem yapmak istediğiniz cilt yüzeyindeki tüyleri tercih ettiğiniz yöntemle temizleyin ve uzun bir tüy kalmadığından emin olun. Cihazı fişe takın ve cilt yüzeyinize temas ettirin. Cihaz ciltle tam olarak temas etmeden çalışmaz. Daha büyük alanlar için kaydırma moduna geçin ve uygularken düğmeye basılı tutun. İlk kullanımda ve hassas bölgelerinizde nazik ve ekstra nazik modu kullanabilirsiniz.

Silk Expert PL5014 Hangi Sıklıkla Kullanılabilir?

Cihazı kullanmaya ilk başladığınızda tercihinize ve tüylerinizin uzama durumuna göre 4-12 hafta süreyle haftada 1 kez uygulayabilirsiniz. Bu süreden sonra kendi ihtiyacınıza göre 1 veya 2 ayda bir ürünle epilasyon işlemini gerçekleştirebilirsiniz.

Braun Silk-Expert Pro5 PI5014 ile Tüyler Azalır mı?

Lazer epilasyon ürünlerinin esas amacı tüylerdeki kalıcı ve gözle görülür bir dökülme sağlanmasıdır. Ürünü belirtildiği şekilde ve belirtilen aralıklarda kullanılırsa tüylerin köküne yönelik bir temizlik yaptığından ötürü tüylerden kısa sürede kurtulmanızı sağlar.

Braun Silk·expert Pro 5 - PL 5014

Braun Silk-expert Pro 5

Braun Silk-expert Pro 5

Gözle görülebilir kalıcı sonuçlu tüy almak için güvenli, hızlı ve etkili IPL (1)

Başlıca ürün avantajları

SensoAdapt teknolojisi sayesinde en güvenli IPL(2)

Cilt rengi vücudun çeşitli bölgelerinde farklılık gösterir; SensoAdapt sensörü (UV korumalı) cilt tonunuzu sürekli olarak okur ve flaş atımlarını, en güvenli ve en verimli kalıcı, gözle görülür tüy giderme için adapte eder.

(2) Cyden ile ortak teknoloji.

Skin Health Alliance (İngiltere Cilt Sağlığı Birliği) tarafından önerilir (3)

Dermatologlar ve bilim insanlarıyla çalışan önde gelen uluslararası bir cilt sağlığı kuruluşu tarafından dermatolojik açıdan güvenli olduğu onaylanmıştır.

(3) Tem07, Skin Health Alliance (Cilt Sağlığı İttifakı) Bölgesel Yıllık Lisans tarafından, 2020.

Ürün özellikleri

Cildiniz emin ellerde

Cildiniz emin ellerde

Lazer hiç bu kadar güvenli olmamıştı. Cilt tonunu saniyede 80 defa okur ve güvenlik ve verimlilik arasındaki en iyi dengeyi sağlamak üzere en iyi yoğunluk seviyesini seçer.
4 haftada tüysüz bir cilt

4 haftada tüysüz bir cilt

Lazerin gücü sayesinde epilasyonu unutun. Yalnızca 4 haftada kalıcı tüy azaltma için klinik olarak test edilmiştir ve cildinize daha derinlemesine nüfuz eder.
IPL sizin için doğru seçim mi

IPL sizin için doğru seçim mi

IPL, doğal sarışından koyu kahverengi veya siyaha uzanan tüy renklerine sahip, açık ile orta arası cilt renklerinde en iyi etkiyi gösterir. IPL, çok sarışın, kızıl, gri veya beyaz tüyler gibi ışığı emmek için daha az melanin bulunan tüylerde en az etkilidir.
En hızlı IPL

En hızlı IPL

Hızlı bir şekilde hazır. Piyasadaki en hızlı IPL, daha önceki Silk-expert 5 modeline göre 2 kat daha hızlıdır: İki bacağın alt kısımlarındaki uygulama 5 dakikadan kısa sürede tamamlanabilir.

Ek özellikler

1.Kullanmakta olduğunuz web sitesi üzerinden elektronik ortamda sipariş verdiğiniz takdirde, size sunulan ön bilgilendirme formunu ve mesafeli satış sözleşmesini kabul etmiş sayılırsınız. 2.Alıcılar, satın aldıkları ürünün satış ve teslimi ile ilgili olarak 6502 sayılı Tüketicinin Korunması Hakkında Kanun ve Mesafeli Sözleşmeler Yönetmeliği (RG:27.11.2014/29188) hükümleri ile yürürlükteki diğer yasalara tabidir. 3.Ürün sevkiyat masrafı olan kargo ücretleri alıcılar tarafından ödenecektir. 4.Satın alınan her bir ürün, 30 günlük yasal süreyi aşmamak kaydı ile alıcının gösterdiği adresteki kişi ve/veya kuruluşa teslim edilir. Bu süre içinde ürün teslim edilmez ise, Alıcılar sözleşmeyi sona erdirebilir. 5.Satın alınan ürün, eksiksiz ve siparişte belirtilen niteliklere uygun ve varsa garanti belgesi, kullanım kılavuzu gibi belgelerle teslim edilmek zorundadır. 6.Satın alınan ürünün satılmasının imkansızlaşması durumunda, satıcı bu durumu öğrendiğinden itibaren 3 gün içinde yazılı olarak alıcıya bu durumu bildirmek zorundadır. 14 gün içinde de toplam bedel Alıcı’ya iade edilmek zorundadır. SATIN ALINAN ÜRÜN BEDELİ ÖDENMEZ İSE: 7.Alıcı, satın aldığı ürün bedelini ödemez veya banka kayıtlarında iptal ederse, Satıcının ürünü teslim yükümlülüğü sona erer. KREDİ KARTININ YETKİSİZ KULLANIMI İLE YAPILAN ALIŞVERİŞLER: 8.Ürün teslim edildikten sonra, alıcının ödeme yaptığı kredi kartının yetkisiz kişiler tarafından haksız olarak kullanıldığı tespit edilirse ve satılan ürün bedeli ilgili banka veya finans kuruluşu tarafından Satıcı'ya ödenmez ise, Alıcı, sözleşme konusu ürünü 3 gün içerisinde nakliye gideri SATICI’ya ait olacak şekilde SATICI’ya iade etmek zorundadır. ÖNGÖRÜLEMEYEN SEBEPLERLE ÜRÜN SÜRESİNDE TESLİM EDİLEMEZ İSE: 9.Satıcı’nın öngöremeyeceği mücbir sebepler oluşursa ve ürün süresinde teslim edilemez ise, durum Alıcı’ya bildirilir. Alıcı, siparişin iptalini, ürünün benzeri ile değiştirilmesini veya engel ortadan kalkana dek teslimatın ertelenmesini talep edebilir. Alıcı siparişi iptal ederse; ödemeyi nakit ile yapmış ise iptalinden itibaren 14 gün içinde kendisine nakden bu ücret ödenir. Alıcı, ödemeyi kredi kartı ile yapmış ise ve iptal ederse, bu iptalden itibaren yine 14 gün içinde ürün bedeli bankaya iade edilir, ancak bankanın alıcının hesabına 2-3 hafta içerisinde aktarması olasıdır. ALICININ ÜRÜNÜ KONTROL ETME YÜKÜMLÜLÜĞÜ: 10.Alıcı, sözleşme konusu mal/hizmeti teslim almadan önce muayene edecek; ezik, kırık, ambalajı yırtılmış vb. hasarlı ve ayıplı mal/hizmeti kargo şirketinden teslim almayacaktır. Teslim alınan mal/hizmetin hasarsız ve sağlam olduğu kabul edilecektir. ALICI , Teslimden sonra mal/hizmeti özenle korunmak zorundadır. Cayma hakkı kullanılacaksa mal/hizmet kullanılmamalıdır. Ürünle Fatura da iade edilmelidir. CAYMA HAKKI: 11.ALICI; satın aldığı ürünün kendisine veya gösterdiği adresteki kişi/kuruluşa teslim tarihinden itibaren 14 (on dört) gün içerisinde, SATICI’ya aşağıdaki iletişim bilgileri üzerinden bildirmek şartıyla hiçbir hukuki ve cezai sorumluluk üstlenmeksizin ve hiçbir gerekçe göstermeksizin malı reddederek sözleşmeden cayma hakkını kullanabilir. 12.SATICININ CAYMA HAKKI BİLDİRİMİ YAPILACAK İLETİŞİM BİLGİLERİ: ŞİRKET ADI/UNVANI: Emperor Teknoloji Anonim Şirketi ADRES: Merkez Mah. 29 Ekim Cad. Vizyon Park Plaza 4.Blok K.6 No.601 EPOSTA: info@emperorteknoloji.com TEL: 0212 709 62 72 FAKS: 0212 709 62 72 CAYMA HAKKININ SÜRESİ: 13.Alıcı, satın aldığı eğer bir hizmet ise, bu 14 günlük süre sözleşmenin imzalandığı tarihten itibaren başlar. Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile hizmetin ifasına başlanan hizmet sözleşmelerinde cayma hakkı kullanılamaz. Alıcı’ya Cayma hakkına ilişkin bildirim Mesafeli Sözleşmelerde ve İptal Koşullarında sunulmuş olup, Alıcı Cayma koşullarını bilerek sipariş vermektedir. 14.Cayma hakkının kullanımından kaynaklanan masraflar SATICI’ ya aittir. 15.Cayma hakkının kullanılması için 14 (ondört) günlük süre içinde SATICI' ya iadeli taahhütlü posta, faks, e-posta veya SATICI tarafından bildirilen yöntem ile yazılı veya ilgili yöntemle bildirimde bulunulması ve ürünün işbu sözleşmede düzenlenen "Cayma Hakkı Kullanılamayacak Ürünler" hükümleri çerçevesinde kullanılmamış olması şarttır. CAYMA HAKKININ KULLANIMI: 16.3. kişiye veya ALICI’ ya teslim edilen ürünün faturası, (İade edilmek istenen ürünün faturası kurumsal ise, iade ederken kurumun düzenlemiş olduğu iade faturası ile gönderilmesi gerekmektedir. Faturası kurumlar adına düzenlenen sipariş iadeleri İADE FATURASI kesilmediği takdirde tamamlanamayacaktır.) 17.İade formu, İade edilecek ürünlerin kutusu, ambalajı, varsa standart aksesuarları ile eksiksiz ve hasarsız olarak teslim edilmesi gerekmektedir. İADE KOŞULLARI: 18.SATICI, cayma bildiriminin kendisine ulaşmasından itibaren en geç 10 günlük süre içerisinde toplam bedeli ve ALICI’yı borç altına sokan belgeleri ALICI’ ya iade etmek ve 20 günlük süre içerisinde malı iade almakla yükümlüdür. 19.ALICI’ nın kusurundan kaynaklanan bir nedenle malın değerinde bir azalma olursa veya iade imkânsızlaşırsa ALICI kusuru oranında SATICI’ nın zararlarını tazmin etmekle yükümlüdür. Ancak cayma hakkı süresi içinde malın veya ürünün usulüne uygun kullanılması sebebiyle meydana gelen değişiklik ve bozulmalardan ALICI sorumlu değildir. 20.Cayma hakkının kullanılması nedeniyle SATICI tarafından düzenlenen kampanya limit tutarının altına düşülmesi halinde kampanya kapsamında faydalanılan indirim miktarı iptal edilir. CAYMA HAKKI KULLANILAMAYACAK ÜRÜNLER: 21.ALICI’nın isteği veya açıkça kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan ve geri gönderilmeye müsait olmayan, iç giyim alt parçaları, mayo ve bikini altları, makyaj malzemeleri, tek kullanımlık ürünler, çabuk bozulma tehlikesi olan veya son kullanma tarihi geçme ihtimali olan mallar, ALICI’ya teslim edilmesinin ardından ALICI tarafından ambalajı açıldığı takdirde iade edilmesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayan ürünler, teslim edildikten sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan ürünler, Abonelik sözleşmesi kapsamında sağlananlar dışında, gazete ve dergi gibi süreli yayınlara ilişkin mallar, Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallar, ile ses veya görüntü kayıtlarının, kitap, dijital içerik, yazılım programlarının, veri kaydedebilme ve veri depolama cihazlarının, bilgisayar sarf malzemelerinin, ambalajının ALICI tarafından açılmış olması halinde iadesi Yönetmelik gereği mümkün değildir. Ayrıca Cayma hakkı süresi sona ermeden önce, tüketicinin onayı ile ifasına başlanan hizmetlere ilişkin cayma hakkının kullanılması da Yönetmelik gereği mümkün değildir. 22.Kozmetik ve kişisel bakım ürünleri, iç giyim ürünleri, mayo, bikini, kitap, kopyalanabilir yazılım ve programlar, DVD, VCD, CD ve kasetler ile kırtasiye sarf malzemeleri (toner, kartuş, şerit vb.) iade edilebilmesi için ambalajlarının açılmamış, denenmemiş, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları gerekir. 23 Aşağıdaki mesafeli sözleşmeler yönetmeliği gereğince; cayma hakkının kullanılmayacak ürünler,  Tüketicinin istekleri veya kişisel ihtiyaçları doğrultusunda hazırlanan mallara ilişkin sözleşmeler.  Çabuk bozulabilen veya son kullanma tarihi geçebilecek malların teslimine ilişkin sözleşmeler.  Tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olan mallardan; iadesi sağlık ve hijyen açısından uygun olmayanların teslimine ilişkin sözleşmeler.  Tesliminden sonra başka ürünlerle karışan ve doğası gereği ayrıştırılması mümkün olmayan mallara ilişkin sözleşmeler.  Malın tesliminden sonra ambalaj, bant, mühür, paket gibi koruyucu unsurları açılmış olması halinde maddi ortamda sunulan kitap, dijital içerik ve bilgisayar sarf malzemelerine ilişkin sözleşmeler.  .Belirli bir tarihte veya dönemde yapılması gereken, konaklama, eşya taşıma, araba kiralama, yiyecek-içecek tedariki ve eğlence veya dinlenme amacıyla yapılan boş zamanın değerlendirilmesine ilişkin sözleşmeler.  Elektronik ortamda anında ifa edilen hizmetler veya tüketiciye anında teslim edilen gayrimaddi mallara ilişkin sözleşmeler. TEMERRÜT HALİ VE HUKUKİ SONUÇLARI 24.ALICI, ödeme işlemlerini kredi kartı ile yaptığı durumda temerrüde düştüğü takdirde, kart sahibi banka ile arasındaki kredi kartı sözleşmesi çerçevesinde faiz ödeyeceğini ve bankaya karşı sorumlu olacağını kabul, beyan ve taahhüt eder. Bu durumda ilgili banka hukuki yollara başvurabilir; doğacak masrafları ve vekâlet ücretini ALICI’dan talep edebilir ve her koşulda ALICI’nın borcundan dolayı temerrüde düşmesi halinde, ALICI, borcun gecikmeli ifasından dolayı SATICI’nın uğradığı zarar ve ziyanını ödeyeceğini kabul eder. ÖDEME VE TESLİMAT 25.Banka Havalesi veya EFT (Elektronik Fon Transferi) yaparak, ............, ........., bankası hesaplarımızdan (TL) herhangi birine yapabilirsiniz. 26.Sitemiz üzerinden kredi kartlarınız ile, Her türlü kredi kartınıza online tek ödeme ya da online taksit imkânlarından yararlanabilirsiniz. Online ödemelerinizde siparişiniz sonunda kredi kartınızdan tutar çekim işlemi gerçekleşecektir

12.990,00TL

Ürün hakkında yardıma mı ihtiyacın var? Hemen destek al